Tudatos életvezetés önismereti tréning

Tanuld meg értelmezni az érzéseidet, s ezáltal megtervezni és tudatosan irányítani az életedet, a Kurzuscafé önismereti tréningjén elsajátított tudással! A 3 hetes workshop sorozaton megtanulhatod, hogyan kezeld az érzelmeidet és hogyan kommunikáld őket hatékonyan. Olyan, technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítik, hogy tudatosan tervezd az életed és asszertíven kommunikálj a körülötted élőkkel. A kurzus után nagyobb tudatossággal tervezel, nagyobb önismerettel rendelkezel, és hatékonyan alkalmazod majd a tanult hétköznapi életvezetési technikákat.

Tudatos életvezetés önismereti tréning

Élő, interaktív, online képzés

  27 750 Ft 

 • Következő indulási dátum: 2021. május 3. (hétfő)
 • Élő workshop: 3 héten át, minden hétfőn és szerdán 18:00-19:30.
 • Kiegészítő anyagok:
  • Relaxációs hanganyag a stressz hatékony kezeléséhez
  • Önismereti tréning gyakorlatok ebookot a kurzuson tanult technikákról
  • Önismereti tesztek
  • Nyomtatható változásnapló az önreflexiós feladatokhoz
 • ÁFAmentes
2021 május naptár

Dátumok:

1. 2021. május 3. (hétfő) 18:00-19:30
2. 2021. május 5. (szerda) 18:00-19:30
3. 2021. május 10. (hétfő) 18:00-19:30
4. 2021. május 12. (szerda) 18:00-19:30
5. 2021. május 17. (hétfő) 18:00-19:30
6. 2021. május 19. (hétfő) 18:00-19:30

Nem alkalmasak a fenti időpontok?

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesítünk, amikor legközelebb újra indul ez a kurzus vagy kövess minket Facebookon, hogy képben legyél az újdonságainkkal!

Így zajlik a tudatos életvezetés online önismereti tréning

Mire számíthatsz:

 • Három hétig heti 2-szer élő, online, interaktív workshopon fejlesztheted a készségeidet a tudatos életvezetés terén, közben pedig a kiegészítő anyagokkal önállóan is haladhatsz!
 • Baráti légkörben beszélgetsz majd az érzések és gondolatok szabályozásáról, valamint arról, hogyan tudod tudatosan kezelni ezeket.
 • Olyan önismereti tréning gyakorlatokat sajátítasz el, amelyekkel önállóan is tovább fejlődhetsz.
 • Az összefoglaló prezentációknak, szemléltető ábráknak és ebooknak köszönhetően könnyedén követheted majd a kurzus menetét és az általános iránymutató ismereteket.
 • A kurzus alatt már elkezdheted tudatosabban tervezni az életed egyes részleteit, később pedig a tanult módszereket használva tovább fejlődhetsz.
nő online önismereti tréningen

Mit fogsz tanulni:

 • Segítő szakmák és irányzatok alapjait
 • Gondolati minták felismerését
 • Érzelmek konstruktív kezelését
 • Tudatos élettervezési technikákat
 • Hatékony, asszertív kommunikációs technikákat

Az élő kurzuson túl kapsz még:

 • Relaxációs hanganyagot, amely segít, hogy önállóan is ellazulhass és fókuszáltan tervezhess
 • Önismereti tréning gyakorlatok ebookot a kurzuson tanult technikákról, hogy önállóan is gyakorolhass és a kurzus után is fejlődhess
 • Önismereti teszteket
 • Nyomtatható változásnaplót, amely segít az önreflexióban

Korábbi visszajelzések

“Gyorsan eltelt ez a hat alkalom, ugyanakkor rengeteg témát érintettünk. Tetszett, hogy az elméleti és a gyakorlati részek egyensúlyban voltak. Több dolog is elhangzott az elméleti részben, amik változtattak a hozzáállásomon bizonyos helyzetekhez, a gyakorlaton pedig használható technikákat kaptunk, amelyek a jövőben megkönnyítik a dolgunkat, hogy tanuljunk a múltbéli szituációkból, és gyakorlással javulni tudjunk az érzelem- illetve konfliktuskezelésben. Nagyon hasznos kurzus egy nagyon ügyes hozzáértő trénerrel, mindenkinek ajánlom!”

Ágnes, Tudatos életvezetés önismereti tréning résztvevő

“Tetszett, hogy minden héten egy adott témát érintettünk. Használhatóak voltak a tanácsok is. Már csak kitartóan alkalmazni kell a tanultakat!”

Kornélia, Tudatos életvezetés önismereti tréning résztvevő

Tematika:

1. hét

Gondolatban zajló folyamatok

Az első héten lefektetjük az önismereti tanfolyam alapjait, megismerjük a különböző segítő szakmákat és azok jellegzetességeit, valamint kibogozzuk és megtanuljuk szabályozni az elmében játszódó, gondolati (kognitív) síkon zajló folyamatokat.

2. hét

Érzelmi síkon zajló folyamatok

A második héten beleássuk magunkat az érzelmek világába. Kielemezzük, milyen funkciókat töltenek be és megnézzük, milyen hatékony érzelem- és stresszkezelési technikák léteznek.

3. hét

Kommunikáció és tudatos tervezés

A harmadik héten átnézzük a hétköznapi életben alkalmazható kommunikációs és tervezési technikákat és kitérünk az önismereti szempontból kiegyensúlyozott életmód kérdéskörére is, továbbá röviden kitekintünk a spiritualitás fogalmára és szerepére is. Végezetül megosztjuk egymással a tanfolyam tapasztalatait és útravalóit.

Ki tartja a képzést?

Ezt a kurzust Csarnai Borbála tartja, aki az önismereti út szerelmese, a pszichológiai és spirituális irányzatok kutatója és alkalmazója. Jógafilozófiai és önismereti tanácsadó, az Integrál Akadémia hallgatója. Célja, hogy olyan összefoglaló ismereteket és gyakorlati technikákat nyújtson, amelyek segítségével a hasonló érdeklődésű emberek magasabb szintre fejleszthetik tudatosságukat és önismeretüket, így szabadabb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb életet alakíthatnak ki maguknak és környezetüknek. A jóga lelkes gyakorlója, nők számára szóló egyéni jógaterápiás programokat fejleszt ki. Bori a kreatív energiáit az ének, a tánc és a dalszerzés területén éli ki, továbbá nagy rajongója a specialty kávénak és a fekete kutyáknak.

Csarnai Borbála tréner

Miért hasznos a tudatos életvezetés önismereti tréning?

 • Szeretnéd tudni, hogyan befolyásolják az érzelmek a döntéseidet?
  • A kurzuson tanult önismereti gyakorlatok segítenek, hogy értelmezd az érzéseidet és hatékonyan fordítsd őket a javadra.
 • Fontos számodra, hogy asszertíven kommunikálj?
  • A kurzuson tanult módszerek segítenek, hogy a számodra fontos értékeket, dolgokat hatékonyan és önazonosan, mégis empatikus hangvételben kommunikáld.
 • Gyakran érzed, hogy az érzéseid összekuszálják az életedet?
  • Vedd a kezedbe a tervezést és szervezd tudatosan a hétköznapjaidat. Így már könnyebb lesz elérni a céljaidat és harmonikus életmódot kialakítani!

Mit garantálunk?

 • A mindennapokba azonnal beépíthető, gyakorlatias ismeretekről lesz szó
 • A kiegészítő anyagok segítségével egyénileg is folytathatod az önismereti munkát
 • A tanfolyamon általános, fiktív példákkal dolgozunk
 • Csak annyit osztasz meg a személyes tapasztalataidból a többi résztvevővel, amennyit szeretnél
 • A kurzuson megosztott gondolatok, vélemények a résztvevői csoportban is maradnak

Gyakran ismételt kérdések

Van-e előfeltétele a kurzusra való jelentkezésnek?

Egyik Kurzuscafé kurzus részvételéhez sem kell előzetes ismeret. Kezdőket és haladókat egyaránt várunk, olyanokat is, akiknek ez lesz az első online kurzusok életükben. A Kurzuscafé trénerei minden esetben figyelembe veszik a résztvevők tapasztalatait és eszerint alakítják ki a kurzus menetét.

Mi a jelentkezés és a fizetés menete?
 1. Válaszd ki a kurzust, a részletes leírásnál kattints a Jelentkezés gombra. Ekkor a kurzus átkerül a kosaradba.
 2. Ellenőrizd a kosarad tartalmát és kattints a fizetés gombra.
 3. Töltsd ki a számlázási és kapcsolattartási adatokat és válaszd ki a fizetési módot.
 4. A megrendelésről néhány percen belül automatikus visszaigazoló e-mailt kapsz.
 5. A fizetés beérkezését követő 48 órában megkapod a számlát.
 6. A kurzus kezdete előtt 5 naptári nappal emailben küldjük el számodra a részletes információkat a kurzussal kapcsolatban.
Hogyan férek hozzá a megvásárolt kurzushoz?

A megrendelést követően kapsz egy automatikus üzenetet e-mailben, hogy a jelentkezésed beérkezett. A részvételi díj beérkezését követően, legkésőbb 48 órán belül megküldjük számodra a számlát is.
A kurzus kezdete előtt 5 naptári nappal emailben küldjük el számodra a részvételhez szükséges információkat: Zoom link az élő kurzusokhoz, linkek a fejlődést támogató kiegészítő anyagokhoz.

Mit tegyek, ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt?

Ellenőrizd a “spam” mappát! Ha ott sem találod, lépj velünk kapcsolatba az info@kurzuscafe.hu e-mail címen keresztül.

Milyen technikai eszközökre van szükséged?

A kurzuson való részvételhez internet kapcsolatra és számítógépre, laptopra, tabletre vagy okostelefonra van szükség. A tapasztalatok szerint kényelmesebb a részvétel számítógépen, laptopon vagy tableten. Ha mégis okostelefonról jelentkezel be, támaszd ki, hogy kényelmesen láthasd a képernyőt. Webkamerára és mikrofonra szintén szükséged lesz, de ezeket nem kötelező végig bekapcsolva tartanod. A webkamera és a mikrofon használata nem kötelező, de erősen ajánlott, hiszen az együtt tanulás élményéhez ez is nagyon fontos.

Kell személyes információkat, tapasztalatokat megosztani magamról?

A trénereink nagyon odafigyelnek, hogy mindenki csak annyit osszon meg magáról, amennyit a résztvevő is komfortosnak talál. Bármikor mondhatod, hogy egy kérdésre nem szeretnél válaszolni, ez semmiféle hátránnyal nem jár számodra.

Milyen programot használunk az élő kurzusokhoz?

Az induló kurzusokhoz Zoom-ot használunk. A Zoom linket, amin be tudsz lépni a szobába, e-mailben elküldjük neked

Hogyan férek hozzá a kurzushoz?

Összefoglaltunk neked a legfontosabb tudnivalókat, ezen a linken.

Biztonságos a Zoom használata?

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Zoom használata biztonságosnak tekinthető a mindennapi tanuláshoz és megbeszélésekhez.  Természetesen nem ajánlott egy ilyen platformon bizalmas céges vagy állami titkokat, személyes egészségügyi adatokat megosztani, ahogy ez általában igaz az interneten fellelhető többi platformra is. A kurzusaink biztonságát azzal növeljük, hogy csak jelszóval jelentkezhetnek be a résztvevők, akiket a Kurzuscafé munkatársa engedhet csak be a chat szobába.

Készül felvétel a kurzuson?

A kurzusról nem készül felvétel.

Messenger icon
Írj nekünk Messengeren!